ActivMan updates


Bent u in het bezit van een geldige jaarlicentie, of heeft u in het verleden een onderhoudscontract afgesloten, dan kunt u regelmatig updates van ActivMan downloaden. Via onze e-mail-nieuwsbrieven houden we u op de hoogte over de updates.

De installatie van een update is zeer eenvoudig. De supervisor binnen uw organisatie maakt via internet contact met de update-server van McHil software. Met een druk op de knop wordt de update binnengehaald en geïnstalleerd.

Het huidige versienummer van ActivMan op de update-server wordt onderaan deze pagina weergegeven. Wilt u dit versienummer vergelijken met uw versienummer, dan doet u dit in ActivMan via menu Help > Programma info. Is uw versienummer lager, dan raden wij u aan de update te installeren.

De update-handleiding treft u hier aan.
 

 
Versie van ActivMan op de update-server:

wordt opgehaald...

 

Referentie

Omdat de assets module van ons financiële pakket niet aan de rapportagewensen voldeed, zijn we op zoek gegaan naar een andere oplossing. Wij zochten software die samen kan werken met onze financiële software en toen kwamen we uit bij ActivMan.
ActivMan biedt de flexibiliteit die wij zoeken. In het oude systeem konden we bijvoorbeeld niet bepalen wanneer een afschrijving moest beginnen. In ActivMan kan dat wel. Ook de rapportagemogelijkheden zijn goed. Er is echt uit te halen wat je wilt. Voorheen maakten we veel budgetrapportages in Excel en daarvoor moesten veel cijfers overgeklopt worden. Dat is nu voorbij dus dat scheelt tijd. Net als de periode-afsluiting. Voorheen kostte dat een dag, met ActivMan kost het een half uurtje.

Mevr. I. Gabriels, Thetford B.V., Etten-Leur
Naar alle referenties »